Patrónus Human Management
Dr. Nagy József
Ha minőségi képzésre vagy tanácsadásra van szüksége!
MENÜ

A Patrónus Human Management elődjeként, a Quality Humán Management  1998-ban kezdte meg működését Pszicho-Centrum Pszichológiai Laboratórium és Alkalmasság-vizsgáló Központ néven. Korábban a cég zömében kiválasztással és alkalmassági vizsgálatok lefolytatásával segítette elő megrendelői munkáját. Partnerei megnövekedett igényeire támaszkodva folyamatosan szélesítette szolgáltatásai körét.

Pszicho-technikai eszközökkel felszerelt laboratóriumi háttér segítségével továbbra is fontos és meghatározó tevékenység a megrendelői igények alapján történő kiválasztás és alkalmassági vizsgálatok lefolytatása. Kiforrott tematika áll rendelkezésre a beosztásra, pozícióra szabott kiválasztási kritériumok meghatározásában. (pályaprofil, pályatükör, beválás)

Az egyre szerteágazóbb szolgáltatási ajánlataink között szerepel a szervezetfejlesztés és tanácsadás, változásmenedzsment, vezető kiválasztás, komplex vezető képzés, oktatás, képzés és továbbképzés.

Tréningjeink során cégreszabott, gyakorlatorientált készség és képességfejlesztést végzünk, ahol a szakmai felkészítés mellett az emberi alapértékek fejlesztésére koncentrálva, támpontot nyújtunk a bonyolult emberi és üzleti kapcsolatokban. Outdoor programokkal tesszük kívánság szerint még komplexebbé, színesebbé tréningjeinket.

Egyedülállónak tekinthető és egyben specifikus képzési lehetőség az intézkedés-lélektani felkészítő programunk úgy személy- és vagyonőrök részére, mint banki alkalmazottak számára. 2004 évtől akkreditált pedagógus továbbképzési programmal segítjük elő az oktató-nevelő intézmények dolgozói szakmai és személyiség fejlődését.

A kiválasztás, képzés és felkészítés mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a pályántartásra. Stressz-mentesítő, egészségmegőrző programunk lehetőséget nyújt a menedzserbetegségek kialakulásának megelőzésére, a kialakult stressz-ártalmak csökkentésére.

Stratégiai jelentőségű törekvésünk, hogy komplex és magasszínvonalú szakmai szolgáltatással támogassuk partnereink napi munkájukban elért sikereit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

Asztali nézet