Patrónus Human Management
Dr. Nagy József
Ha minőségi képzésre vagy tanácsadásra van szüksége!
MENÜ


Stressz-mentesítés, rekreáció

Jelen időszakban nemcsak a multinacionális cégek,  nagyvállalatok, hanem a közép és  kisvállalkozások vezetői számára is egyértelművé vált,  hogy akár   optimális anyagi és technikai feltételek  mellett is a  szervezet rentábilis működése, annak rövid  vagy hosszú  távú fejlődése csak a humán  erőforrásokkal való  ésszerű  gazdálkodás segítségével  biztosítható.

A humán eroforrásokkal való gazdálkodásban rejlő  tartalékok felismerése, azok minél hatékonyabb  kihasználása a különböző szintű vezetők feladata.

A csúcs- és középvezetőkre, menedzserekre nehezedő  egyre növekvő felelősség, a feszített életritmus, a piac diktálta teljesítménykényszer, a döntéshozatal mechanizmusa által kiváltott stressz-hatások, a túlhajszolt mindennapok olyan erős pszichés igénybevételt jelenthetnek az érintettek számára, mely állapotnak hosszú időn át tartó fennmaradása az általuk nyújtott teljesítmény csökkenésén túl súlyos betegségek kialakulásához vezethet.

Programunk az egészségügyi vizsgálatokat időszakos és rendszeres pszichikai szűrővizsgálatokkal kiegészítve teremti meg a folyamatos kontroll lehetőségét.

A korai megelőzés érdekében diagnosztizálhatók azok az állapotok, melyek során még időszerűés hatékony lehet a stresszmentesítés.

Az általunk javasolt komplex program tartalmazza ügyfeleink fizikai egészségi és pszichés állapotának részletekre kiterjedő vizsgálatát, valamint szükség esetén a stressz-mentesítés és regeneráció folyamatát.

Az egészségügyi és pszichikai vizsgálatok lefolytatása 2 napos bentlakással, egyénre szabottan történik.

A vizsgálatok közti időben szauna, szolárium, masszázs, uszoda teljes körű szolgáltatással igénybe vehető.

Az időszakos egészségügyi és pszichikai szurovizsgálatok befejezését követően minden résztvevő négyszemközti beszélgetés keretén belül egyénre szóló visszajelzést kap aktuális egészségi és pszichés állapotáról a vizsgálatokért felelős orvostól és pszichológustól.

A stressz-ártalmak okozta kellemetlen következmények megszüntetése, enyhítése, valamint a pszichoszomatikus megbetegedések kialakulásának megelőzése érdekében ajánljuk úgy a szűrővizsgálatokhoz kapcsolódó, - mint attól teljesen függetlenül működő - megelőző és egészségmegőrzőprogramunkat.

 

 

 

A stressz-mentesítő és regeneráló hétvége során a testi,  lelki, és szellemi harmónia megteremtésével, testi gyakorlatok elsajátításával, lelki megnyugvást, kiegyensúlyozott közérzetet és testi-idegrendszeri működéseink beszabályozását, egészséges működését érhetjük el. A stressz-mentesítés során a speciális mozgással, zenével kombinált relaxációs gyakorlatsorok mellett önismereti csoport elemek, személyes, egyéni feltáró beszélgetések, valamint testmasszázs szolgálják az átkapcsolás és a regeneráció folyamatát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

Asztali nézet